Volledig scherm
© Bert Jansen

Ongeval op A2 bij Maarheeze veroorzaakte file

MAARHEEZE - Op de A2 ter hoogte van Maarheeze is zaterdagochtend een auto van de weg geraakt en in de berm terechtgekomen.

De brandweer werd opgeroepen omdat er gedacht werd aan een beknelling, maar dat bleek niet zo te zijn. De auto is weg getakeld, maar er ontstond wel een lange file in de richting van Eindhoven.

 1. Eindhoven meeste winkelleegstand van de vijf grote steden
  Interactieve graphic

  Eindhoven meeste winkelleegstand van de vijf grote steden

  EINDHOVEN - Van de vijf grootste gemeenten in Nederland kampt Eindhoven met de meeste leegstand van winkelpanden. Daar staat 10% van het winkeloppervlak leeg. Grote boosdoener is het 15.000 vierkante meter tellende pand van V&D dat in 2016 sloot. Ook Helmond kampt met veel leegstand (11,5%). Koploper in de regio is Reusel-De Mierden waar 26 procent leegstaat. Tussen 2009 en 2010 steeg het leegstandspercentage daar van 2,4 procent naar 20,2 procent.
 2. Buulse Proms: 'Bij de meeste artiesten kriebelt het al een tijdje'

  Buulse Proms: 'Bij de meeste artiesten kriebelt het al een tijdje'

  BUDEL - Bezoekers van 't Pelterke in Overpelt kregen het afgelopen weekend alvast een klein voorproefje van de achtste editie van de Buulse Proms, die in het weekend van 20 en 21 oktober wordt gehouden in sporthal De Zuiderpoort in Budel. Als opmaat naar de driejaarlijkse concertreeks was de organiserende harmonie, Eendracht Maakt Macht, met haar promsgevolg neergestreken bij het Belgische vakantie- en ontmoetingscentrum.

Cranendonck e.o.