Polly & Bruce.
Volledig scherm
Polly & Bruce. © Cleo Goossens

Bekende acteurs in videoclip Eindhovens duo Polly & Bruce

EINDHOVEN - Actrice Sanne Samina Hanssen en muzikant Woody Veneman werkten samen in de theatervoorstelling ‘Onder het Melkwoud’ van Afslag Eindhoven. Als folk/country-duo Polly & Bruce presenteren de twee binnenkort hun eerste langspeler. In de clip van de single die eraan voorafgaat figureren bekende acteurs. 

‘Body Builder’ heet die eerste single. In de  video, van de Nederlandse filmmaker Abel Bos en de Vlaamse regisseuse  Anouk Fortunier, figureert een keur aan bekende acteurs en dansers, waaronder Maarten Heijmans (Penoza, Ramses), de Vlaamse Sien Eggers (In de Gloria, Het Eiland) en Bram Verrecas (Ventoux) en danser Darryl E Woods.

Het album Acid Love verschijnt 10 april digitaal, maar ook op vinyl en cd, en wordt die dag gepresenteerd in de Rozenknop in Eindhoven.

Acid Love bevat elf composities van Eindhovenaar Woody ‘Bruce’ Veneman. Enkele nummers komen van de ‘theater’-EP Under Milkwood en zijn voor het album opnieuw opgenomen. Opener is Here Comes The Night, geschreven voor de bioscoopfilm De Liefhebbers (2019), waarin ook Sanne Samina ‘Polly’ Hanssen speelt, naast onder meer Theo Maassen.