Volledig scherm
Ego Kill Talent met tweede van rechts Theo van der Loo, gitarist met Eindhovense roots. © Murilo Amancio

Braziliaanse rockband Ego Kill Talent geeft exclusieve show in Eindhoven

EINDHOVEN - Ego Kill Talent, een Braziliaanse rockband met een Eindhovens tintje, geeft vrijdagavond 8 juni een exclusief optreden in de theaterzaal van het Blue Collar Hotel.

Bassist en gitarist Theo van der Loo is een geboren Braziliaan met Eindhovense grootouders. Zijn vader woonde als jongen in Eindhoven en Van der Loo junior bracht er als kind veel van zijn vakanties door. Hij treeft met Ego Kill Talent voor het eerst op in de stad.

De Brazilianen maken intense, stevige rock die associaties oproept met grunge, stoner rock en het werk van bands als Foo Fighters, Queens of the Stone Age (QOTSA), Royal Blood en Faith No More. De groep toerde door Brazilië met Foo Fighters en QOTSA en speelde onder andere op festival Rock in Rio.

De groep begint in juni aan een Europese tournee met festivaloptredens tijdens onder andere Rock Am Ring (Duitsland), Download Festival (Parijs en Madrid) en Graspop Metal Meeting in België. Ego Kill Talent verzorgt tevens het voorprogramma van de Amerikaanse rockband Shinedown met onder meer shows in Groningen (Oosterpoort, 20 juni) en Amsterdam (de Melkweg, 21 juni).

Het optreden in Eindhoven is de enige ‘stand alone’-clubshow van de band tijdens de huidige tournee. De toegang is gratis, maar omdat het aantal plekken beperkt is dienen belangstellenden te reserveren via mail@janissimo.nl. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement