Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Max Clarke alias Cut Worms, vrijdag 31 augustus te zien en te horen tijdens festival Misty Fields in Asten. © Joyce Lee

Cut Worms speelt popsongs met knipoog naar vroeger op festival Misty Fields in Asten

ASTEN-HEUSDEN - Liefhebbers van popsongs met het gevoel van vroeger, kunnen vrijdagavond 31 augustus hun hart ophalen tijdens het optreden van de Amerikaan Max Clarke (alias Cut Worms) en diens band. Zij spelen op festival Misty Fields in Asten-Heusden.

Het alter ego Cut Worms (‘aardrupsen’) suggereert dat Max Clarke muziek maakt die het daglicht niet kan verdragen. Donkere, alternatieve rock: een beetje smerig zelfs. Maar niets is minder waar: Cut Worms maakt juist melodieuze liedjes met fraaie harmonieën.

  1. De Wieger in Deurne toont de mooiste modernisten uit haar collectie: Wie is de mooiste modernist?
    PREMIUM

    De Wieger in Deurne toont de mooiste modernis­ten uit haar collectie: Wie is de mooiste modernist?

    DEURNE - De collectie van Museum De Wieger in Deurne herbergt heel wat kunst uit de eerste drie decennia van de twintigste eeuw. Deze periode kenmerkt zich door een veelheid aan stromingen, die in de tentoonstelling Mooiste modernisten bij elkaar komen. Niet in chronologische volgorde, maar geordend op onderwerp. Iets waar de intieme kamertjes op de bovenverdieping van het pand zich uitstekend voor lenen.