Gerard van Maasakkers zingt in 2012 het lied 'Zomaar onverwacht', dat hij schreef met componist/pianist Egbert Derix. Het tweetal kreeg hiervoor de  Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2011.
Volledig scherm
Gerard van Maasakkers zingt in 2012 het lied 'Zomaar onverwacht', dat hij schreef met componist/pianist Egbert Derix. Het tweetal kreeg hiervoor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2011. © ANP Kippa

Een pilsje en een platencontract: zanger Gerard van Maasakkers veertig jaar in het vak

VideoNUENEN - Een platenbaas trakteerde op bier en bood folkzanger Gerard van Maasakkers (1949) veertig jaar geleden vervolgens een contract aan. De debuut-lp van de Nuenenaar verscheen in 1978. De rest is geschiedenis.

0 reacties

  1. Zijn dat twee Ferry’s in de gelijknamige Netflix-hit? Nee hoor, die ene is zijn stuntman!
    PREMIUM

    Zijn dat twee Ferry’s in de gelijknami­ge Net­flix-hit? Nee hoor, die ene is zijn stuntman!

    Frank Lammers springt van metershoog een steengroeve in, glijdt over het gruis heen, maakt een paar keer een flinke koprol en eindigt met een gebutst gezicht onderaan, waar zijn rivaal met gebroken been ligt te creperen. Maar wat de kijker niet ziet: het is niet Lammers, maar de Zwolse stuntman JP de Kam (36) die van de steile helling naar beneden rolt. Hij speelt de dubbel van Frank Lammers in de Netflix-film Ferry, een prequel van de serie Undercover.