Morrison, Jurrie en Perry van RUGGED.
Volledig scherm
Morrison, Jurrie en Perry van RUGGED. © Rugged Official

Eindhovense dj-act RUGGED krijgt eigen feestje op Amsterdam Dance Event

EINDHOVEN - De Eindhovense dj's/producers van RUGGED mogen tijdens het vermaarde Amsterdam Dance Event (ADE) een eigen avond ‘hosten’. ADE is het grootste evenement rond elektronische (dance)muziek ter wereld.

Woensdagavond 16 oktober nodigen ze in feestcafé Jantjes Verjaardag (bij het Rembrandtplein) meerdere collega’s uit om samen een feestje te bouwen. Onder anderen The Boy Next Door en Jody Bernal zullen hier aanwezig zijn.
De 24e editie van Amsterdam Dance Event vindt plaats van 16 oktober tot en met 20 oktober. Het afgelopen jaar brak ADE alle records: liefst 400.000 bezoekers reisden af naar Amsterdam.

RUGGED - bestaande uit Morrison Mohrman, Perry van den Biggelaar en Jurrie Jaspers, niet te verwarren met de Eindhovense breakdancecrew The Ruggeds - scoort met een kleurrijke (deels Nederlandstalige) urbanmix van reggaeton, hiphop, r&b, dancehall, moombahton, house en kuduro, en trok eerder dit jaar wereldwijd de aandacht met de track Banana

Op vrijdag 18 oktober, twee dagen na hun eigen feestje, staat RUGGED nog een keer op ADE, dan tijdens Latin Village ADE Special in I-Dock. 
Komend weekend treden de Eindhovenaren op in de bekende club Theatro in Marrakech in Marokko, ook werkt het stel aan nieuw materiaal dat binnenkort moet verschijnen.