Mick Jones (midden) met zijn huidige bandgenoten van Foreigner.
Volledig scherm
PREMIUM
Mick Jones (midden) met zijn huidige bandgenoten van Foreigner.

Heel de wereld brult mee met de liedjes van Foreigner: rockband speelt op festival Bospop in Weert

WEERT - Bluesrocker, gitarist van de Franse ster Johnny Hallyday en mede-oprichter van mega-act Foreigner. Muzikant Mick Jones staat ruim 50 jaar in het brandpunt van de rockscene. Met Foreigner speelt hij zondag 14 juli  op Bospop in Weert.

 1. Bontgenoten wil graag stadsfestival blijven, 
maar locatie blijft elk jaar onzeker
  Update

  Bontgeno­ten wil graag stadsfesti­val blijven, maar locatie blijft elk jaar onzeker

  EINDHOVEN - De stadsfestivals Bontgenoten en Hidden Garden zijn een welkome aanvulling op het palet van de diverse dancefestivals in de regio. Bontgenoten trok afgelopen zaterdag 10.000 bezoekers naar het festivalterrein aan de Karpendonkse Plas. Garantie dat het festival daar de komende jaren kan blijven is er niet. ,,Dat moeten we van jaar tot jaar afwachten”, zegt organisator Shelina de Bont.
 2. Rietkwintet op scherpst van de snede

  Rietkwin­tet op scherpst van de snede

  Jong, gedreven en briljant. Zo mag je het Dianto Reed Quintet wel noemen. Met een Spaanse achtergrond streken ze neer in Nederland om hier hun opleiding af te ronden. Vorig jaar nog wonnen ze het Storioni Concours. In hun optreden zondag bij Podium Klassiek Eindhoven lieten ze horen dat ze die prijs dubbel en dwars verdienden. Het eerste wat opviel was de vlekkeloze timing van hun samenspel. De vijf speelden alsof ze één ondeelbaar organisme vormden.