Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Bernart. © Kees Martens

Nieuwste boek Sandra Bernart uit Maarheeze hapt heerlijk weg

Vlak voor de zomer werd Sandra Bernart’s (Maarheeze) tweede roman Vol van Maan gepubliceerd. Net op tijd, want hij moet beslist mee in de koffer.

Vol van Maan is een onvervalste roadnovel, waarin twee Nederlandse studenten mee doen aan een liftwedstrijd naar Lissabon, georganiseerd door hun studentenvereniging. De brave Laurens en de onaangepaste Maan zijn tegenpolen en gaan met uiteenlopende doelen op reis: Maan gaat het om de reis zelf, zij is op zoek naar plezier en ontspanning. Laurens wil vooral winnen. Naarmate hun reis vordert wordt de lezer duidelijk dat beiden ook nog andere redenen hebben deze reis te ondernemen. De grote vraag in het boek is ‘wanneer ben je op reis en wanneer op de vlucht?’

  1. ‘Luchtig’ avondje over de dood met Typhoon, Lucky Fonz III en Kader Abdolah in Parktheater Eindhoven

    ‘Luchtig’ avondje over de dood met Typhoon, Lucky Fonz III en Kader Abdolah in Parkthea­ter Eindhoven

    EINDHOVEN - ‘Een onomkeerbare toestand waarbij een voorheen levend organisme niet meer groeit, en geen metabolisme of andere actieve levensfuncties meer heeft.’ De Dood, kortom. Niet het eerste waaraan je denkt bij een relaxed avond­je uit, maar literatuurclub Watershed uit Eindhoven belooft het luchtig te houden tijdens haar avond ‘Hallo Dood!’ in het Parktheater, zaterdag 26 oktober.