Volledig scherm
Mac Taple tijdens een repetitie in Eindhoven. © FotoMeulenhof

Rock-'n-roll band Mac Taple geeft optreden bij danscentrum Verspaandonk in Eindhoven

EINDHOVEN - Rock-'n-roll band Mac Taple geeft zaterdagavond 16 februari een optreden bij danscentrum Verspaandonk aan de Kloosterdreef 84 in Eindhoven.

Het vijftal speelt behalve eigen werk, vooral klassiekers uit de hoogtijdagen van de blues en rock-'n-roll, waaronder werk van Chuck Berry, Carl Perkins, Bo Diddley en Fats Domino. Het optreden begint om 20.15 uur, een kaartje kost 10 euro in de voorverkoop (reserveren via info@dansen.nl) en 12,50 aan de dagkassa.

Mac Taple, opgericht in 1978, speelt 9 maart voor de tweede keer in de historie van de band in de beroemde Cavern Club in Liverpool, het voormalige thuishonk van The Beatles. De Eindhovenaren verzorgen daar twee sets. Ook de Eindhovense Beatles-tributeband Magical History Tour treedt die dag op in The Cavern. Jan van Riet is zanger van beide groepen en zal vier sets lang op het historische podium staan.

  1. Dj Sophie Francis (20) uit Rooi gaat de wereld over: ‘Heb een geweldig leven, maar soms ook echt zwaar’
    PREMIUM

    Dj Sophie Francis (20) uit Rooi gaat de wereld over: ‘Heb een geweldig leven, maar soms ook echt zwaar’

    SINT-OEDENRODE - Ze leeft het leven van haar dromen. Als internationaal succesvol dj Sophie Francis - of ‘gewoon Sophie uit Rooi’ (Sint-Oedenrode) voor vrienden. Op haar 15de werd ze al ontdekt, nu is ze 20 en honderden optredens over de hele wereld verder. Op sociale media laat ze niet alleen de vrijheid, blijheid zien, maar is ze ook eerlijk. ,,Ik heb een geweldig leven, maar het is ook echt zwaar soms.”