Volledig scherm
Kees van Amstel © raul_neijhorst

Rozenknop in Eindhoven op cabarettoer met KnopCabaret

Het neusje van de cabaretzalm, maar dan try-outs: dat is het idee achter KnopCabaret, een nieuw programma in De Rozenknop in Eindhoven. 


De spits wordt op 20 september afgebeten door Kees van Amstel. In de Ad van Meurs Zaal boven het café geeft hij een try-out van zijn programma Een bang jongetje dat hele enge dingen doet.

Kees van Amstel is comedian bij het bekende gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents' Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.
Recent schitterde hij in de film Billy van Theo Maassen, als kwelgeest van buikspreker-op-singersongwriter-toer Gerard.

Donderdag 20 september, 20-23.00, Rozenknop, Hoogstraat 59, Eindhoven.

  1. Eenmalige rentree rapper Tony Scott  in Helmond
    PREMIUM

    Eenmalige rentree rapper Tony Scott in Helmond

    HELMOND - Twee jaar geleden was zijn afscheidsconcert in Paradiso. Tony Scott trok zich terug uit de muziekwereld nadat de ziekte Multiple Sclerose bij hem werd vastgesteld. Hij loopt sindsdien met een geleidestok en zijn gehoor is ook aangetast. Toch kon hij een lokroep van Urban Matterz-organisator Hans van de Berkmortel niet weerstaan. Tijd voor een eenmalige terugkeer, tijdens de eerste avond van hiphopfestival Urban Matterz. ,,Ik kan gewoon nog niet echt afscheid van het vak nemen", zegt hij zaterdagavond enkele uren voor zijn optreden in de Cacaofabriek.