Volledig scherm
PREMIUM
Het Temporary Art Centre (TAC) © Jean Pierre Reijnen

Sfeervolle poëzieavond voor opvallend jong publiek in het TAC Eindhoven

RecensieLangzaam maar zeker krijgt Eindhoven steeds meer plekken waar literatuur over het voetlicht wordt gebracht. Naast onder andere de reguliere Boekienight in het Natlab, de vele literaire bijeenkomsten in boekhandel Van Piere, de activiteiten van Man in de Maan en de avonden her en der van verschillende dichterclubs, is er sinds enige tijd ook ‘Onuitgesproken’; een avond in het Temporary Art Centre waarin het woord - in de meest brede betekenis – centraal staat. 

Zijn die avonden voor de meer ervaren auteurs en voordrachtkunstenaars, er wordt in het TAC – eveneens sinds korte tijd – ook ‘Losse Eindjes’ gehouden; avonden die functioneren als open podium: ook zondagsdichters zijn daar van harte welkom.

  1. ‘Luchtig’ avondje over de dood met Typhoon, Lucky Fonz III en Kader Abdolah in Parktheater Eindhoven

    ‘Luchtig’ avondje over de dood met Typhoon, Lucky Fonz III en Kader Abdolah in Parkthea­ter Eindhoven

    EINDHOVEN - ‘Een onomkeerbare toestand waarbij een voorheen levend organisme niet meer groeit, en geen metabolisme of andere actieve levensfuncties meer heeft.’ De Dood, kortom. Niet het eerste waaraan je denkt bij een relaxed avond­je uit, maar literatuurclub Watershed uit Eindhoven belooft het luchtig te houden tijdens haar avond ‘Hallo Dood!’ in het Parktheater, zaterdag 26 oktober.