Volledig scherm
Showtek

Showtek hoofdact van Lakedance op Aquabest

EINDHOVEN - De internationaal vermaarde Eindhovense dance-act Showtek is de headliner van Lakedance, op zaterdag 10 augustus op Aquabest in Best. Verder zijn de namen bekend gemaakt van onder meer Deepend, Roog, Julian Jordan, Justin Mylo en Todd Terry. 

Lakedance vindt twee keer per jaar plaats: een editie in mei/juni en een tweede in augustus. Op de vier stages worden uiteenlopende dance-stijlen gepresenteerd. Op het hoofdpodium verschijnen naast Showtek ook nog  acts als Joe Stone, Kaaze, Kryder, Matisse & Sadko en Hakim Midhat. 

De Amerikaanse house-veteraan Tod Terry is speciale gast op het We Are Defected Stage-podium van het Britse Defected Records, waar ook Roog een show verzorgt.  
This=Music is het podium voor de rauwere dance. Hiervoor zijn onder meer bevestigd De Sluwe Vos en Bjorn Wolf.

Op het feestelijke Winter Park-podium  is er - naast confetti en opblaasdieren - een plek ingeruimd voor acts als Jeckyll & Hyde, Billy the Kit, Dansado & de Feestneger en Lampegastuh. 

Het Heimwee-podium - voor nostalgische muziek en guilty pleasures - werd in 2018 geïntroduceerd. De line up bestaat uit o.a. Gio, Darryl, Golddigger$, Dirty-T, Kids by Nature en Bintgenoten Soundsystem.