Muzikant Jaap Wijn van The Wieners. De groep brengt een eerbetoon aan Buddy Holly in De Hofnar in Valkenswaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Muzikant Jaap Wijn van The Wieners. De groep brengt een eerbetoon aan Buddy Holly in De Hofnar in Valkenswaard. © Igor Vermeer

The Wieners brengen eerbetoon aan Buddy Holly, de meester van de fijnbesnaarde popsong

Video'sVALKENSWAARD - Vernieuwer Buddy Holly was een inspiratiebron voor vele muzikanten. Rock-’n-roll band The Wieners brengt zaterdag 12 januari in Valkenswaard een ode aan de meester van de fijnzinnige, melodieuze liedjes.

 1. Piet Manders is weer thuis; Weverijmuseum opent met knaller over Mierlose stoffenontwerper
  PREMIUM

  Piet Manders is weer thuis; Weverijmu­se­um opent met knaller over Mierlose stoffenont­wer­per

  GELDROP - Als de musea op 5 juni weer bezoek mogen ontvangen, zijn ze er in Geldrop helemaal klaar voor. Dan opent in het Weverijmuseum een speciale tentoonstelling over Piet Manders, de bekende stoffenontwerper uit Mierlo. ,,Ondanks alle strubbelingen die we hadden door corona, beginnen we met een knaller’, belooft museumdirecteur Bert Vermeer. Met dank aan Manders’ neef Michiel.
 2. Zijn dat twee Ferry’s in de gelijknamige Netflix-hit? Nee hoor, die ene is zijn stuntman!
  PREMIUM

  Zijn dat twee Ferry’s in de gelijknami­ge Net­flix-hit? Nee hoor, die ene is zijn stuntman!

  Frank Lammers springt van metershoog een steengroeve in, glijdt over het gruis heen, maakt een paar keer een flinke koprol en eindigt met een gebutst gezicht onderaan, waar zijn rivaal met gebroken been ligt te creperen. Maar wat de kijker niet ziet: het is niet Lammers, maar de Zwolse stuntman JP de Kam (36) die van de steile helling naar beneden rolt. Hij speelt de dubbel van Frank Lammers in de Netflix-film Ferry, een prequel van de serie Undercover.