Volledig scherm

DDW Live@ED - Elke dag een goed gesprek

DDW, VIDEOEINDHOVEN - Dagelijks van 12-13 uur praat kunstredacteur Rob Schoonen met designers en anderen die betrokken zijn bij de Dutch Design Week 2019. In de nieuwe koffiehoek, op de eerste verdieping van het Piet Hein Eek-complex, wordt zeven dagen lang, een vol uur, gepraat over trends, nieuwe ontwikkelingen en de toekomst van design. 

Het praatprogramma, gemaakt in samenwerking met SintLucas, is elke dag live te volgen op de website van het ED.  De geplande gesprekken rond de huidige Dutch Design Week van zaterdag 26 en zondag 27 oktober gaan niet door vanwege onvoorzienbare omstandigheden.

De gasten:

Zaterdag 19 oktober
Lonneke Gordijn van Studio Drift. De studio exposeert het project 'Materialism' in De Kazerne; technologie versmelt met poëzie.

Zondag 20 oktober
 Lotte de Haan, toont werk op de expo 'Junk' in het Van Abbemuseum en Studio Joes + Manon, maken designdinners rond seksualiteit, onderdeel van het project 'Homo Sensorium'.

Bekijk hier DDW Live@ED van zondag 

Maandag 21 oktober
Alissa (van Asseldonk) + Nienke (Bongers): exposeren in hun atelier op het NRE-terrein, en Tamar Yogev, van haar is werk te zien op de expo 'Manifestations' in het Veemgebouw.

Bekijk hier DDW Live@ED van maandag

Dinsdag 22 oktober
Ilse van den Dungen bij Yksi en Daniëlle Ooms in het Klokgebouw; met werk dat alles te maken heeft met duurzaamheid. 

Bekijk hier DDW Live@ED van dinsdag 

Woensdag 23 oktober
Paul Groenendijk en Piet Vollaard, auteurs van het boek 'Eindhoven Architectuur Stad': de honderd beste gebouwen van de stad, eindelijk in boekvorm.

Bekijk hier DDW Live@ED van woensdag

Donderdag 24 oktober
Paul Heijnen - heeft jubileumexpo (10 jaar) op Sectie C en Eylien Lemmen van LEF, maakt designdinners en runt het Koffiehuisje, ook op Sectie C.

Bekijk hier DDW Live@ED van donderdag

Vrijdag 25 oktober
Anna Dekker van Studio Lonk uit Eindhoven en Hans Filippini, marketingmanager Leolux; Over de woning van 2030 en verder, te zien in ‘Filter Family' in TQ.

ED werkt samen met SintLucas tijdens DDW
Volledig scherm
ED werkt samen met SintLucas tijdens DDW © Logo

Poll

De Dutch Design Week is de mooiste week van het jaar in Eindhoven

  • Eens (20%)
  • Oneens (80%)
1946 stemmen

Poll

20 euro voor negen dagen onbeperkt toegang tot alle DDW locaties is echt niet te veel

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
3037 stemmen