Volledig scherm
PREMIUM
Angelique van de Wetering, thuis op de bank in Milheeze. © FotoMeulenhof

Angelique van de Wetering uit Milheeze: ’Het is iedere dag overleven’

MILHEEZE - Angelique van de Wetering uit Milheeze weet als geen ander hoe het is om van een minimuminkomen rond te komen. Met haar ervaringen wil ze nu graag anderen in Gemert-Bakel helpen.  ,,Het is iedere dag overleven, je kunt nooit uit de bocht vliegen.”

Zelf is ze er al lang overheen, over de schaamte om over haar persoonlijke situatie te vertellen.  Noodgedwongen, dat wel. ,,Je raakt er aan gewend, om je bankafschriften, de bonnetjes van de supermarkt, je hele hebben en houden aan anderen te tonen.” Als alleenstaande moeder leeft Angelique van de Wetering (47) al zeven jaar lang van een bijstandsuitkering van 942 euro per maand. 

  1. Rel over schrappen afvalkalender Someren
    PREMIUM

    Rel over schrappen afvalkalen­der Someren

    SOMEREN - ‘Schandalig’, ‘wat zijn we diep gezonken in de Somerense politiek’ en ‘de integriteitsgrens komt in beeld’. Jules Klessens (VVD) was woensdagavond na dik vier uur debatteren over allerlei onderwerpen ineens woest op wethouder Guido Schoolmeesters. Hij gebruikte daarbij grote woorden. Bron van ergernis was het afschaffen van de papieren afvalkalender, het invoeren van een alternatieve versie door de Gemeenschapslijst en een bericht daarover op Facebook.