Bierexpert Fiona de Lange: ‘Een zachte, granige, diepgaande smaak.’
Volledig scherm
PREMIUM
Bierexpert Fiona de Lange: ‘Een zachte, granige, diepgaande smaak.’ © Jan Zandee

Bierexpert onderzoekt smaak Bavaria: ‘Het proeft als een soort friet’

SINT-MICHIELSGESTEL - Met bierexpert Fiona de Lange gaan we op zoek naar de smaak van Bavaria. Die noemt ze ‘niet echt verrassend, maar wel lekker’.

 1. Milheeze kan meedenken over centrumplan
  Kort nieuws

  Milheeze kan meedenken over centrum­plan

  Milheeze - Inwoners van Milheeze kunnen de komende tijd meepraten over de toekomst van hun centrum. Enkele maanden geleden heeft een initiatiefgroep per enquête onderzocht wat er nodig is om het centrum vitaal te houden: het gaat om zaken als behoud van een supermarkt, het gemeenschapshuis en woningbouw. Eind mei moet dat een plan opleveren dat voorgelegd wordt aan het college van B & W. Er is een videofilm gemaakt die vanaf vrijdag 14 mei te zien is en dorpelingen moet aansporen meningen en ideeën kenbaar te maken op (e-mailadres) centrumplan@dorpsoverlegmilheeze.nl. Op woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur geeft het dorpsoverleg een toelichting en de verdere uitwerking van het haalbaarheidsplan via een livestream op www.dorpsoverlegmilheeze.nl
 2. Vergaderingen ondertiteld, brug wordt vervangen
  Kort nieuws

  Vergaderin­gen onderti­teld, brug wordt vervangen

  De raads- en commissievergaderingen van de gemeente Laarbeek zijn voortaan terug te kijken met ondertiteling. De partij PNL maakte zich hier hard voor. Kort na afloop van elke vergadering is deze op de website van de gemeente te zien met onderschrift. Laarbeek heeft voor doven en slechthorenden ook al een speciale telefoonservice: Teletolk. Tom de Beer, bestuurslid van PNL, nam hiertoe het voortouw. Hij is zelf slechthorend.
 1. Verwen jouw viervoeter bij de supermarkt met de iBench: 'We vinden het fantastisch'
  Play

  Verwen jouw viervoeter bij de supermarkt met de iBench: 'We vinden het fantas­tisch'

 2. Argentijnse beweging wil Alexia of Ariane als koningin
  Play

  Argentijn­se beweging wil Alexia of Ariane als koningin