Volledig scherm
Koningin Maxima tijdens de viering van driehonderd jaar brouwerij Bavaria. Het bedrijf wordt geleid door de zevende generatie van de familie Swinkels. © ANP

Bierpakket voor eerlijke vinder gestolen bierkraantje Bavaria

STIPHOUT - Een Stiphoutenaar heeft het gestolen bierkraantje van Royal Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria) dinsdagmiddag teruggegeven aan Noud Swinkels. De eerlijke vinder werd door de horecamanager beloond met een bierpakket. 

De man had de kraan vrijdagavond in de bosjes nabij de kiosk op de Kouwenberg in Aarle-Rixtel gevonden. Hij was op weg met vrienden naar het Oktoberfeest. Het jubileumvat waar het kraantje ophoort, wordt gebruikt tijdens allerlei festiviteiten. Afgelopen weekend stond het op het Oktoberfeest.

  1. Björn Kusters uit Someren schrijft derde boek over hoe hij leeft met syndroom van Down
    PREMIUM

    Björn Kusters uit Someren schrijft derde boek over hoe hij leeft met syndroom van Down

    SOMEREN - Op 11-jarige leeftijd schrijft Somerenaar Björn Kusters zijn eerste minibiografie over hoe het is om het syndroom van Down te hebben. Vijf jaar later volgt deel twee ‘Dit ben ik nu’ en inmiddels ligt deel drie over op eigen benen staan bij de drukker. De 20-jarige Somerenaar kan en wil niet zonder de hulp van zijn vaste stimulator en vertrouwenspersoon Jolanda Maas. Een ‘tweegesprek’.