ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Bij Tasty Tom in Beek en Donk krijgen dertig arbeidsmigranten een eigen kamer, op eigen terrein

BEEK EN DONK - Vereijken Kwekerijen uit Beek en Donk, bekend van de Tasty Tom-tomaten, wil maximaal dertig arbeidsmigranten op eigen terrein huisvesten. ,,Het wordt een secundaire arbeidsvoorwaarde", zegt algemeen directeur Hans Vereijken. 

 1. Ria Valk zingt in buitenlucht Mariahout
  Kort nieuws

  Ria Valk zingt in buiten­lucht Mariahout

  Mariahout - Ria Valk is de hoofdgast van seniorenmiddag ‘Ten Blakke’ woensdag (4 aug) in het Openluchttheater Mariahout. De middag die de katholieke ouderenbonden van Laarbeek organiseren, wordt dit keer door de Grottendorfers tussen 13.15 en 14.00 uur muzikaal geopend. Voordat Ria Valk (80) gaat zingen en geïnterviewd wordt, staat presentator Henri Bouwmans eerst met advocaat Peter Verstappen stil bij het thema erfrecht. Publiek mag vragen stellen. Een kaartje a € 7,50 is online via het theater en onder meer ook bij de eigen KBO te koop.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”