Bijna 1000 jaar aan ondernemers bijeen in Asten. Vlnr: Hans Geven, Ellen van Bussel, Anne van Bussel, Johan Schriks, Peer van Kemenade, Henk van Eijk, Will van Eijk, Peer van Eijk, Joost Eijsbouts, Willemjan van Golstein Brouwers en Pieter van Eersel.
Volledig scherm
Bijna 1000 jaar aan ondernemers bijeen in Asten. Vlnr: Hans Geven, Ellen van Bussel, Anne van Bussel, Johan Schriks, Peer van Kemenade, Henk van Eijk, Will van Eijk, Peer van Eijk, Joost Eijsbouts, Willemjan van Golstein Brouwers en Pieter van Eersel. © .

Bijna duizend jaar ondernemerschap in Asten op één foto

ASTEN – Acht bedrijven in de gemeente Asten zijn al een eeuw of zelfs ouder. Voor Pieter van Eersel van het gelijknamige installatiebedrijf reden om al die werkervaring bij elkaar te brengen en op beeld vast te leggen.  

  1. Na felbegeerde verblijfsvergunning dolgelukkig met droomhuis van 41 vierkante meter
    PREMIUM

    Na felbegeer­de verblijfs­ver­gun­ning dolgeluk­kig met droomhuis van 41 vierkante meter

    EINDHOVEN - Je land ontvlucht, asielprocedure in en uiteindelijk krijg je te horen dat je in Nederland mag blijven. Dan is het wachten op een eigen huis, lang wachten. Momenteel zitten elfduizend statushouders in de wachtkamer. Gemeenten moeten aan de bak. Statushouders die een woning krijgen toegewezen zijn de koning te rijk. Imam Ali Nazari (23) uit Afghanistan streed vijf jaar voor zijn verblijfspapieren. Nu woont hij in een klein appartement in Eindhoven op steenworp afstand van het stadion van PSV.