Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van het Wielercafé in Handel luisteren naar de drie gasten, die worden bevraagd door Rien van Horik. foto Bert

Champagne in bidons en een gulle Schwarzenegger bij wielercafé in Handel

HANDEL - Ze begonnen in 1979 met voetbalshirts, waar snel even wat zakken op werden genaaid. Anno 2019 heeft Tourclub Handel zijn sporen al lang en breed verdiend in de bedevaartsplaats.

Een galerij van alle shirts die de wielrenners die afgelopen veertig jaar droegen, is op zaterdagavond prominent te zien in café 't Vossenhol. Een bont kleurenpalet, die een passend decor vormt voor een receptie en wielercafé, waarmee het spits van een heuse feestweek ter ere van het jubileum afgebeten wordt.

  1. Verhalenserie van het ED over de A67: ‘Dit is pure regiojournalistiek’
    Achter de schermen

    Verhalense­rie van het ED over de A67: ‘Dit is pure regiojour­na­lis­tiek’

    De snelweg A67 begon in 1963 als een enkelbaans weg tussen Veldhoven en Waalre. Anno 2020 is het een overbelaste en dichtgeslibde slagader tussen de Antwerpse haven en het Duitse Ruhrgebied. Met grote milieuproblemen en talloze ongelukken met veel betreurde slachtoffers. ,,Zijn we daarvoor immuun geworden?” vroeg onze fotograaf René Manders zich af. ,,Kunnen we daar in het Eindhovens Dagblad eens ruim aandacht aan besteden?”