Volledig scherm
PREMIUM
Toneelgroep de Rips brengt de voorstelling ‘Wie van de drie’ © FotoMeulenhof

Complimenten voor regisseur Toneelgroep Rips

DE RIPS - Je hebt van die kluchten die zijn gemaakt voor de spelers, maar je hebt ook spelers die gemaakt zijn voor de klucht. Toneelgroep Rips heeft zulke spelers en zij schitterden afgelopen weekend op de planken met het stuk van Carl Slotboom ‘Wie van de drie’.

Hoewel er een echte verhaallijn ontbrak, wisten de Ripse toneelspelers er weer een stuk van te maken met een hoog amusementsgehalte. Alles speelt zich af in de lobby van een hotel, zoals ieder jaar prachtig in elkaar gezet door de decorbouwers en vormgevers. Thomas ter Velde moet naar een diner van de minister en zijn vrouw komt niet opdagen.

  1. Weg in Someren waar twee mannen in waterbassin verongelukten wordt niet afgesloten
    PREMIUM

    Weg in Someren waar twee mannen in waterbas­sin verongeluk­ten wordt niet afgesloten

    SOMEREN - De Broekstraat in Someren wordt vooralsnog niet afgesloten door de gemeente. De locatie van het ongeluk van vorige week donderdag is een openbare plek waar jongeren graag samenkomen. Het is voor iedereen toegankelijk, zolang daarmee geen overlast aan anderen wordt veroorzaakt, reageert de gemeente desgevraagd. ,,De gemeente heeft de laatste jaren geen meldingen ontvangen van overlast op deze locatie. Vooralsnog zal de gemeente dan ook geen maatregelen treffen op deze plek.”