Amateur-archeoloog Andrew Jones (l) en student landschapsgeschiedenis Sil Bouwmans werken niet alleen mee aan een expositie over archeologische vondsten in Deurne, ze overwegen ook samen op pad te gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Amateur-archeoloog Andrew Jones (l) en student landschapsgeschiedenis Sil Bouwmans werken niet alleen mee aan een expositie over archeologische vondsten in Deurne, ze overwegen ook samen op pad te gaan. © René Manders/DCI Media

De een heeft kennis van grafheuvels, de ander van detecteren; ‘Wie weet wat we kunnen vinden als we samen op pad gaan’

DEURNE - De een studeert landschapsgeschiedenis, de ander is amateurarcheoloog die er vaak met een metaaldetector op uitgaat. Bundeling van hun krachten zou weleens tot bijzondere vondsten kunnen leiden. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?