Het comité dat de viering van 100 jaar De Rips voorbereidt met vlnr. Angela Donders, Tom van de Mortel, Ton Gerrits, Ellen van den Boomen en Niels van der Hoff.
Volledig scherm
Het comité dat de viering van 100 jaar De Rips voorbereidt met vlnr. Angela Donders, Tom van de Mortel, Ton Gerrits, Ellen van den Boomen en Niels van der Hoff. © René Manders/DCI Media

De Rips heeft er extra lang op moeten wachten maar 100ste verjaardag belooft een bijzonder feest te worden

DE RIPS - Ze zijn er in het dorp al vanaf oktober 2018 mee bezig en eigenlijk zou heel 2021 hét jaar zijn dat het 100-jarig bestaan van De Rips gevierd zou worden. Ook hier gooide corona roet in het eten en er werd uitgesteld. De festiviteiten starten nu vanaf 8 december 2021 en lopen het nieuwe jaar in.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?