Piet Pardoel op het terrein van de Lagekerk in Deurne. Hij toonde meerdere keren aan dat de nieuwbouwplannen van de gemeente niet in orde waren.
Volledig scherm
Piet Pardoel op het terrein van de Lagekerk in Deurne. Hij toonde meerdere keren aan dat de nieuwbouwplannen van de gemeente niet in orde waren. © FotoMeulenhof

De ‘Willie Wortel’ van Deurne, Piet Pardoel (79), is heengegaan

DEURNE - Deurne is een van haar meest kleurrijke inwoners verloren. Piet Pardoel  overleed woensdag op 79-jarige leeftijd. De Deurnenaar was een autoriteit in de techniek rondom auto- en motorcross, loste elektronische problemen op waar niemand uitkwam en beet zich gretig vast in plannen van de gemeente. 

 1. Tweede man achter Peter Gillis oorzaak wisseling portefeuille Prinsenmeer in Asten: ‘Henk kwam zelf met dat voorstel’
  PREMIUM

  Tweede man achter Peter Gillis oorzaak wisseling portefeuil­le Prinsen­meer in Asten: ‘Henk kwam zelf met dat voorstel’

  ASTEN - Het mysterie rond de Astense wethouder Henk van Moorsel die vanwege risico op belangenverstrengeling zich niet meer wil bemoeien met recreatiepark Prinsenmeer, lijkt ontrafeld. Wat hij zelf niet wil zeggen, doet een partijgenoot nu: Van Moorsel zat met de zaak in zijn maag. ,,Ik snap de geheimzinnigheid hierover echt niet”, zegt partijgenoot Paul Bakens.
 1. Emoties verhuld achter een mondkapje: 'Iedereen kijkt zo zuur'
  Play

  Emoties verhuld achter een mondkapje: 'Iedereen kijkt zo zuur'

 2. Videoboodschap van Grosjean na horrorcrash: 'Ik ben oké'
  Play

  Videobood­schap van Grosjean na horror­crash: 'Ik ben oké'