Op het Ridderplein in Gemert vond twee jaar geleden de kolonelswissel plaats van de militaire basis in Vredepeel. Kolonel Peter Gielen (links, met baret) droeg het commando over aan kolonel Jan Blom (met vlag).
Volledig scherm
Op het Ridderplein in Gemert vond twee jaar geleden de kolonelswissel plaats van de militaire basis in Vredepeel. Kolonel Peter Gielen (links, met baret) droeg het commando over aan kolonel Jan Blom (met vlag). © Mieke Bon

Defensie wil weer vliegen op vliegbasis De Peel

VREDEPEEL/GEMERT - Defensie wil weer gaan vliegen vanaf vliegbasis De Peel in Vredepeel. Om de nu 'slapende‘ basis op de grens van de gemeenten Venray en Gemert-Bakel weer te kunnen gebruiken, is Defensie gestart met de voorbereidingen voor een zogenoemd Luchthavenbesluit.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?