Volledig scherm
PREMIUM
Het Cultuurcentrum in Deurne. © FotoMeulenhof

Deurne worstelt met Cultuurcentrum en cijfers

DEURNE - Niets doen is geen optie. Dat zou het einde van het Cultuurcentrum betekenen.  Maar de politiek in Deurne wil niet dat de instelling blijft aankloppen voor extra geld.

Ze zitten er mee in hun maag, de Deurnese politici. Dat er nu weer eenmalig extra geld moet naar het Cultuurcentrum, 110.000 euro, is een onaangename verrassing. En ze zitten klem. De beurs dichthouden betekent de deur van het CCD dichtgooien. Want het centrum heeft een acuut geldprobleem

  1. Neerkant trilt op haar grondvesten tijdens Kletsavond van de Ulewappers
    PREMIUM

    Neerkant trilt op haar grondves­ten tijdens Kletsavond van de Ulewappers

    NEERKANT - ,,Typisch Neerkant, hier is zelden iets te doen maar als er eindelijk wat leven in de brouwerij is, gunnen de verenigingen elkaar het licht in de ogen niet." Het is een veel gehoord verwijt van de bezoekers van de kletsavond van CV De Ulewappers uit Neerkant. Daar waar de carnavalsvereniging een prachtige avond, met goede klets en goed amusement, voor de bezoekers had geregeld, keken de artiesten tegen een halflege zaal Internos aan. De plaatselijke toneelvereniging speelde verderop een voorstelling die ook veel publiek trok.