Daan van der Steijn uit Deurne bij zijn maquette van het voormalige World Trade Center in New York. Het schaalmodel is tot half oktober te bezichtigen in de hal van het Deurnese gemeentehuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan van der Steijn uit Deurne bij zijn maquette van het voormalige World Trade Center in New York. Het schaalmodel is tot half oktober te bezichtigen in de hal van het Deurnese gemeentehuis.

Deurnenaar Daan in slechte film beland na verdwijning maquette World Trade Centre net voor 9-11: ‘Ik voel me bestolen’

DEURNE - Hij had zaterdag moeten schitteren in New York. Exact twintig jaar na de aanslagen op het World Trade Centre is echter onduidelijk waar in Amerika de grote WTC-maquette van Deurnenaar Daan van der Steijn staat. Via advocaten hoopt hij zijn levenswerk terug te krijgen.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.