Volledig scherm
Zomerse temperaturen op het terras van ijssalon Italia op de markt van Deurne, tijdens de kermis eten Stef en Niek uit Deurne-Zeilberg een ijsje © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Deurnese kermis later open door hitte

PollDEURNE - Ook de Deurnese kermis last een tropenrooster in. In verband met de warmte gaan de kermisattracties maandag en dinsdag om 15.30 uur open in plaats van 13.00 uur. 

De kermisexploitanten hebben dit in onderling overleg besloten, in afstemming met de gemeente. De miniatuur kermisexpositie in het pand aan de Kerkstraat 6b (voormalig Action-pand) gaat wel om 13.00 uur open, er is airco in dat pand.

Poll

Temperatuur boven de 30 graden: mag het wat minder?

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
4375 stemmen
  1. Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

    Finetunen van Heusdense beleefkerk: ‘Is de tekst wel te lezen?’

    HEUSDEN - ,,Sorry als de voorstelling misschien wat kneuterig overkwam’', zo besluit poppenspeler en pelgrim ‘broeder Alex’ haast verontschuldigend zijn optreden in de Heusdense kerk. Tijdens de voorstelling vroeg de Franciscaanse poppenspeler (poppentheater De Arme Pelgrim) onder meer aan de circa twintig toeschouwers of de poppen en de liedtekst - op een rol papier - wel goed genoeg zichtbaar waren. Ook stoeide hij met de geluidsversterker.