De onthulling van de mol waar presentator Ivan van Oosterhout tijdens de live uitzending van DMG verrast wordt door de bekendmaking van Noëlle van Bussel als de mol van Deurne.
Volledig scherm
De onthulling van de mol waar presentator Ivan van Oosterhout tijdens de live uitzending van DMG verrast wordt door de bekendmaking van Noëlle van Bussel als de mol van Deurne. © Rene Manders/DCI Media

Deurnese mol doet corona even vergeten

DEURNE - Zeven weken lang hield ‘De mol van Deurne’ veertig teams in spanning. De opdrachten en hints leidden zaterdagavond tot de apotheose, de bekendmaking van de mol tijdens een livestream van DMG TV.

 1. Sessie CDA Someren over centrum van de toekomst
  Kort nieuws

  Sessie CDA Someren over centrum van de toekomst

  Someren - Maandag kunnen mensen die meer willen weten over het toekomstige centrum van Someren deelnemen aan een online informatieavond van het CDA Someren. Het gaat dan onder meer over de uitgangspunten van de nieuwe Centrumvisie, waarvan de eerste fase de herinrichting van het Wilhelminaplein omvat. Ook zal wethouder Louis Swinkels een toelichting geven op de laatste ontwikkelingen in de andere kernen van Someren. Deelnemers kunnen een link aanvragen via: voorzitter.cdasomeren@gmail.com.
 1. Padel is razendpopulair: 'Veel explosiever dan tennis'
  Play

  Padel is razendpopu­lair: 'Veel explosie­ver dan tennis'

 2. Automobilist rijdt tegen tegemoetkomende tractor in Veldhoven
  Play

  Automobi­list rijdt tegen tegemoetko­men­de tractor in Veldhoven