Leden van scouting Deurne die naar de Jamboree in America gaan. Vlnr: Marly Claassen, Renate de Wit, Niels Weijenberg en Daan Claassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van scouting Deurne die naar de Jamboree in America gaan. Vlnr: Marly Claassen, Renate de Wit, Niels Weijenberg en Daan Claassen. © FotoMeulenhof

Deurnese scouts hopen op veel nieuwe Facebookvrienden na Jamboree in Amerika

DEURNE - Het liedje van John Denver hebben ze in de voorbereiding al ontelbare malen gehoord. Enkele scoutingleden van St. Jozef in Deurne gaan de komende twee weken het veelbezongen West-Virginia zelf ervaren tijdens de World Scout Jamboree. Van de 40.000 deelnemers wereldwijd komen er 43 uit deze regio. Ze vertrokken zondagochtend in alle vroegte.

 1. Verandering in Gemerts welzijnswerk nu voorkomt ellende straks, hoopt wethouder

  Verande­ring in Gemerts welzijns­werk nu voorkomt ellende straks, hoopt wethouder

  GEMERT-BAKEL - De overgang van het welzijnswerk in Gemert-Bakel zorgt voor de nodige onrust. Eerst was er al ophef over de jongerenwerkers. Begin deze week kwamen daar zorgen bij over het vluchtelingenwerk. Vervolgens bleek dat het nodig is om voor de dorpsondersteuners een aparte stichting op te richten. En hoe het verder gaat met de meer dan honderd vrijwilligers, dat is door de privacywetgeving ook nog ongewis.
 1. Black Friday: 'goede dealtjes' of onnodig kopen?
  Play

  Black Friday: 'goede dealtjes' of onnodig kopen?

 2. Chaos bij FvD nog groter na opstappen vier prominenten
  Play

  Chaos bij FvD nog groter na opstappen vier prominen­ten