De vrijwillige brandweer van Lieshout met vlnr. Mari van Melfoort met zoon Remy, Noud van Erp met zoon Frank, Michel den Bol met zoon Rens en Peter van Vlerken met zoon Bas.
Volledig scherm
PREMIUM
De vrijwillige brandweer van Lieshout met vlnr. Mari van Melfoort met zoon Remy, Noud van Erp met zoon Frank, Michel den Bol met zoon Rens en Peter van Vlerken met zoon Bas. © Kees Martens/DCI Media

Deze vier vaders en vier zonen houden Lieshout veilig, allemaal als lid van de vrijwillige brandweer

LIESHOUT – De brandweer is als een familie. In Lieshout zeker. Daar hebben acht van de zeventien leden van de vrijwillige brandweer een bloedband met elkaar, want vader en zoon. Blussen is de zonen met de paplepel ingegoten.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.