Dodelijke slachtoffers ongeluk Handel zijn man (31) uit Erp en echtpaar (59 en 55) uit Helmond

VIDEO en updateHANDEL - Bij een zwaar ongeval op de Peeldijk in Handel zijn zaterdagochtend drie doden gevallen. Het gaat om een echtpaar uit Helmond (55 en 59 jaar) en een 31-jarige man uit Erp. Ook de twee personen die gewond raakten komen uit Helmond. Het zijn een vrouw van 27 en een meisje van 15. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. 
Bakels Genot komt in pand bij Fuse

  Bakels Genot komt in pand bij Fuse

  Bakel - Het pand waarin jongerencentrum Fuse zetelt is door de gemeente Gemert-Bakel gegund aan Bakels Genot, een samenwerking van Holevoort Brouwerij en IJssalon De Gebroeders. Die gaan het pand De Smaak van Bakel dopen, waar speciaalbieren, ambachtelijk ijs, patisserie én plaatselijk bereide borrelhapjes te nuttigen zijn binnen en buiten (terras). In het pand blijft ook plek voor de jongeren van Fuse en hun activiteiten. De afgelopen tijd konden belangstellenden inschrijven op het pand.
 2. Bijna vier mille voor kindervakantiewerk Bakel
  Kort nieuws

  Bijna vier mille voor kinderva­kan­tie­werk Bakel

  Bakel - Een collecte onder de Bakelnaren heeft het lokale kindervakantiewerk een bedrag van bijna 4000 euro opgeleverd. De inzameling werd met toestemming van de Jumbo in Bakel onder winkelende bezoekers gehouden en die klanten deden enthousiast mee. De supermarkt beloofde het opgehaalde bedrag (bijna 2000 euro) te verdubbelen. Kindervakantiewerk vindt de opbrengst een groot succes en geeft aan het goed te kunnen besteden.