Dodelijke slachtoffers ongeluk Handel zijn man (31) uit Erp en echtpaar (59 en 55) uit Helmond

VIDEO en updateHANDEL - Bij een zwaar ongeval op de Peeldijk in Handel zijn zaterdagochtend drie doden gevallen. Het gaat om een echtpaar uit Helmond (55 en 59 jaar) en een 31-jarige man uit Erp. Ook de twee personen die gewond raakten komen uit Helmond. Het zijn een vrouw van 27 en een meisje van 15. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

Bij het ongeluk waren drie auto’s betrokken. Volgens de politie lijkt het er vooralsnog op dat één van de betrokken voertuigen door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht is gekomen en daar met twee tegemoetkomende auto’s in botsing kwam. De eerste tegenligger werd in de flank geraakt en sloeg over de kop. 

Beide inzittenden, een vrouw van 27 en een meisje van 15 uit Helmond, raakten gewond en zijn ter controle en eventuele behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Met de tweede auto volgde een frontale aanrijding. Drie personen kwamen daarbij om het leven. Eén van hen is een 31-jarige man uit Erp. Hij zat alleen in de auto. De twee anderen komen uit Helmond. 

De Peeldijk was in beide richtingen afgesloten, zodat specialisten van de verkeersongevallendienst onderzoek konden doen.

Volledig scherm
Ernstig ongeval Handel © Bert Jansen
Volledig scherm
Ongeluk Peeldijk in Handel © Bert Jansen