Ilse en Ronald van Bussel en Maikel Sterken gaan vol voor Four Lounge & Leisure. Het Dorpscafé moeten ze laten gaan vanwege corona.
Volledig scherm
Ilse en Ronald van Bussel en Maikel Sterken gaan vol voor Four Lounge & Leisure. Het Dorpscafé moeten ze laten gaan vanwege corona. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Dorpscafé Neerkant sluit, familie zet in op Four Lounge & Leisure

NEERKANT - Voor de tweede keer deze week valt er een dorpscafé om door corona. Na Liessel staat nu in Neerkant de horecabroers Van Bussel het water aan de lippen. Ze zijn genoodzaakt om de deuren van het Dorpscafé te sluiten, maar houden wel Four Lounge & Leisure, wat eerst café-zaal Internos heette, in de lucht. Ook hun Playground X in Liessel blijft bestaan.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?