Drie autobranden in Deurne, politie zoekt getuigen

Update + videoDEURNE - Op twee verschillende plaatsen in Deurne hebben vrijdagavond laat in totaal drie auto's in brand gestaan. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting en zoekt daarvoor naar getuigen. 

Auto's brandden aan de Jeker, vlakbij de Maassingel, en de Stijn Streuvelslaan. De eerste brand werd ontdekt om een paar minuten voor middernacht, de tweede een paar minuten erna. 

Mogelijk zijn de auto's door één persoon aangestoken. De branden zijn allemaal op dezelfde manier begonnen. Om meer te weten te komen over de oorzaak heeft de politie twee Burgernet-berichten uitgedaan. 

Volledig scherm
De brand in twee auto's aan de Jeker © Bert Jansen
Volledig scherm
De brand aan de Stein Steuvenstraat. © Bert Jansen
Volledig scherm
De brand aan de Stein Steuvenstraat. © Bert Jansen
  1. Rel over schrappen afvalkalender Someren
    PREMIUM

    Rel over schrappen afvalkalen­der Someren

    SOMEREN - ‘Schandalig’, ‘wat zijn we diep gezonken in de Somerense politiek’ en ‘de integriteitsgrens komt in beeld’. Jules Klessens (VVD) was woensdagavond na dik vier uur debatteren over allerlei onderwerpen ineens woest op wethouder Guido Schoolmeesters. Hij gebruikte daarbij grote woorden. Bron van ergernis was het afschaffen van de papieren afvalkalender, het invoeren van een alternatieve versie door de Gemeenschapslijst en een bericht daarover op Facebook.