Drie gewonden bij ongeluk met vrachtwagen en bestelbus op N272 in Gemert

VideoGEMERT - Bij een ongeluk tussen een vrachtwagen en een bestelbus op de Zuid-Om (N272) in Gemert zijn vrijdagochtend iets voor zeven uur drie gewonden gevallen. 

De brandweer is met drie wagens ter plaatse gegaan. Twee van de slachtoffers zaten bekneld in de bestelbus. Het derde slachtoffer is de chauffeur van de vrachtwagen. Ook hij raakte bekneld. De drie personen zijn door de brandweer en ambulancedienst bevrijd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. De N272 tussen Beek en Donk en Boxmeer de hele ochtend dicht tussen de N604 naar de Mortel en de weg naar Wolfsveld. Inmiddels is de weg weer open. 

Volledig scherm
Ernstig ongeluk in Gemert © Bert Jansen
  1. Lieshoutse vindt herdenkingsplaatje op fietspad

    Lieshoutse vindt herden­kings­plaat­je op fietspad

    LIESHOUT - Een glimmend plaatje ligt midden op het fietspad langs het Wilhelminakanaal. Anita Slaats-Damen ziet het liggen terwijl ze van Lieshout richting Gerwen fietst. Ze stopt, raapt het op en ziet dan pas dat het om een plaatje gaat met waarschijnlijk veel emotionele waarde. Nel van de Ven-Van Berkel overleed recent op 95-jarige leeftijd, haar man Jan stierf vijf jaar geleden toen hij 90 was. Daarnaast staat er de tekst ‘Zoon Rob’ met daarnaast een afbeelding van twee rode rozen.