De twee loodsen in Ommel die op last van toenmalig burgemeester Vos werden gesloten, een besluit dat nu aanleiding is voor een hoger beroep bij de Raad van State.
Volledig scherm
PREMIUM
De twee loodsen in Ommel die op last van toenmalig burgemeester Vos werden gesloten, een besluit dat nu aanleiding is voor een hoger beroep bij de Raad van State. © DCI media

Echtpaar wacht na eerherstel door rechter tegenvaller: Asten in hoger beroep over sluiting ‘wietloodsen’

OMMEL - Ze dachten dat het boek na een kleine twee jaar eindelijk dicht kon. Een loods van Faas en Wilma van der Heijden in Ommel werd gesloten na de vondst van spullen waarmee je een wietkwekerij kunt beginnen. Onterecht, oordeelde de Bossche rechter; Astens nieuwe burgemeester Anke van Extel-Van Katwijk gaat nu in hoger beroep.

 1. Someren-Heide en Eind delen dorpsondersteuner

  Someren-Hei­de en Eind delen dorpsonder­steu­ner

  Someren-Heide - Someren-Heide krijgt net als Someren-Eind Cindy Manders als dorpsondersteuner. Onlangs is in de Hei Judith Bleekman in die functie gestopt. Manders is al een aantal jaren dorpsondersteuner in Someren-Eind en solliciteerde met succes voor de extra plek; zij gaat haar 16 uur voor ‘t Eind per week combineren met 12 uur werken voor de Hei, vanaf 17 mei. Vanaf die datum is zij ook voor inwoners van Someren-Heide te bereiken op 06-23890967, tot die tijd neemt Moniek Hoeve (06-29085003) de honneurs waar.
 1. Gratis sneltest doen? Zo regel je het
  Play

  Gratis sneltest doen? Zo regel je het

 2. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le