De traditionele oogstdag bij het Boerenbondsmuseum in Gemert vond dit jaar niet onder de meest ideale weersomstandigheden plaats.
Volledig scherm
De traditionele oogstdag bij het Boerenbondsmuseum in Gemert vond dit jaar niet onder de meest ideale weersomstandigheden plaats. © Bert Jansen/DCI Media

Een natte oogstdag bij het Boerenbondsmuseum in Gemert

GEMERT - In het Boerenbondsmuseum in Gemert was het gisteren tijd voor de traditionele oogstdag. Meestal vindt die plaats onder een stralende zon, maar helaas, die liet het afweten.

  1. Theaterspektakel rond Deurne 1300 in voormalig Hippisch Centrum: ,,Er is lang niks geweest, mensen hebben wel weer zin om naar het theater te gaan!”

    Theater­spek­ta­kel rond Deurne 1300 in voormalig Hippisch Centrum: ,,Er is lang niks geweest, mensen hebben wel weer zin om naar het theater te gaan!”

    De Deurnese toneelgroepen De Peelcomedianten en Wizzel voeren volgend jaar maart gezamenlijk een theaterspektakel op met toneel, muziek en dans. Het stuk, getiteld De Helse Helm met als ondertitel Gedonder in Durninum, wordt opgevoerd op een bijzondere locatie, namelijk de Green Valley Estate -het voormalige Hippisch Centrum- in Deurne.