Bart Witteveen (links) van restaurant Op hete Kolen  in het centrum van Deurne. Bedrijfsleidster Pascalle van den Eijnden en  kok Jan Willem van Deursen gaan de zaak runnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Witteveen (links) van restaurant Op hete Kolen in het centrum van Deurne. Bedrijfsleidster Pascalle van den Eijnden en kok Jan Willem van Deursen gaan de zaak runnen. © Rene Manders/DCI Media

Eigenaar nieuw restaurant in Deurne popelt om open te gaan

DEURNE - Bart Witteveen uit Deurne kun je niet blijer maken dan met het huidige barbecueweer. De eigenaar van streekproductenwinkel en slagerij ’t Streeckhuys staat thuis bijna elke avond achter zijn Primo Grill, een keramische barbecue. Uit zijn passie voor barbecueën ontstond restaurant Op Hete Kolen.

Aanvankelijk zou het restaurant begin april open gaan, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Nu maakt Witteveen van de extra tijd gebruik door zijn zaak tot in de puntjes af te werken en de menukaart te verfijnen. Die kaart is met vijfentwintig hoofdgerechten uitgebreid te noemen.