Volledig scherm
Marcel den 2e overleden © Rinus Van Houts

Ex-Prins Carnaval Someren-Eind Marcel van de Voort overleden

SOMEREN - In Someren-Eind is Marcel van de Voort woensdag op 47-jarige leeftijd overleden. Hij was in 2017 Prins Marcel den Twidde van CV De Plattevonder en samen met zijn vrouw Elles sinds 2007 lid van de Raad van Elf. 

Van de Voort was vanaf zijn kinderjaren wagenbouwer voor de Eindse optocht, eerst bij buurtschap De Ketelenberg waar hij ook bestuurslid was van de carnavalsbuurt en later bij De Brimberre. De laatste jaren bouwde hij mee met zijn vriendengroep Kwamokus.

Bij CV De Plattevonder is het overlijden van Van de Voort hard aangekomen, ook al wist men sinds korte tijd dat hij ongeneeslijk ziek was. Van de Voort laat zijn vrouw Elles en twee kinderen achter.

  1. Dansen op de tafels tijdens Quatsja! in Deurne
    PREMIUM

    Dansen op de tafels tijdens Quatsja! in Deurne

    DEURNE - Op grootse wijze werd zaterdag het eerste lustrum van Quatsja! gevierd in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne. De organisatie, zoals altijd in handen van carnavalsvereniging De Peelstrekels en de Quatsja!-commissie had gezorgd voor een avond met een sterk lokaal tintje en uitstekend amusement. Anders dan bij andere kletsavonden in Deurne. Daar waar in heel de regio iedereen altijd keurig naast elkaar zit, is er bij De Peelstrekels gekozen voor lange tafels, een keuze die vanaf de eerste minuut succes heeft, zo blijkt wanneer de prinsengarde het spits afbijt.