Henri en Lianne van Mierlo, met hun zoon Daan. Hun huis raakte fors beschadigd na de hagelstorm van 23 juni 2016. Na lang wikken en wegen kozen ze toch voor nieuwbouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Henri en Lianne van Mierlo, met hun zoon Daan. Hun huis raakte fors beschadigd na de hagelstorm van 23 juni 2016. Na lang wikken en wegen kozen ze toch voor nieuwbouw. © Rene Manders/DCI Media

Familie Van Mierlo uit Someren bouwde nieuw huis 40 meter verderop: ‘Er groeiden hier zwammen aan de muur’

SOMEREN - Henri van Mierlo besluit na de hagelstorm om een compleet nieuwe woning te bouwen, veertig meter verderop. Twee jaar lang woont hij met zijn gezin op de benedenverdieping van het door hagel gebombardeerde huis. Al die tijd stonden overal potten en pannen in huis. Na een kleine vijf jaar kan de familie eindelijk zeggen dat alles af is. 

  1. 
Bakels Genot komt in pand bij Fuse

    Bakels Genot komt in pand bij Fuse

    Bakel - Het pand waarin jongerencentrum Fuse zetelt is door de gemeente Gemert-Bakel gegund aan Bakels Genot, een samenwerking van Holevoort Brouwerij en IJssalon De Gebroeders. Die gaan het pand De Smaak van Bakel dopen, waar speciaalbieren, ambachtelijk ijs, patisserie én plaatselijk bereide borrelhapjes te nuttigen zijn binnen en buiten (terras). In het pand blijft ook plek voor de jongeren van Fuse en hun activiteiten. De afgelopen tijd konden belangstellenden inschrijven op het pand.