De Aarlese fietsenmaker Henk Mertens heeft niet alleen een conflict met zijn buurman, koekjesfabriek Jeurgens, maar inmiddels ook met burgemeester Frank van der Meijden van Laarbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
De Aarlese fietsenmaker Henk Mertens heeft niet alleen een conflict met zijn buurman, koekjesfabriek Jeurgens, maar inmiddels ook met burgemeester Frank van der Meijden van Laarbeek. © Rene Manders/DCI Media

Fietsenmaker baalt van aantijging burgemeester in conflict rond koekjesfabriek: ‘Ik was helemaal niet akkoord!’

AARLE-RIXTEL - Het conflict over parkeerproblemen bij de overbuurman, een koekjesfabriek, loopt al jaren. En het wordt alleen maar groter. Want in plaats van voor een oplossing te zorgen, is de burgemeester nu in aanvaring gekomen met buurtbewoners, de fietsenmaker. 

 1. Onder de douche een oplossing in de toeslagenaffaire
  PREMIUM

  Onder de douche een oplossing in de toeslagen­af­fai­re

  GEMERT - Het idee ontstond op de plek waar de meeste goede ideeën geboren worden: onder de douche. Het uitwerken van haar plan om een deel van de slachtoffers van de toeslagenaffaire aan een schuldenvrije toekomst te helpen, kostte haar in januari van dit jaar het hele weekend. Maar de bekroning was er dan ook naar: staatssecretaris van Financiën Van Huffelen (D66) nam zeer recent een groot deel van het voorstel van de Gemertse Jenny Vlemmings over.
 1. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?