Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentehuis van Gemert-Bakel in Gemert. © Van de Meulenhof

Gemert-Bakel liet ondernemer te lang wachten

GEMERT-BAKEL - Ondernemer René van Hoof uit Gemert voelt zich opnieuw tegengewerkt door de gemeente.  Op een verzoek dat hij in november vorig jaar aan de gemeente deed, is ten onrechte niet gereageerd, zo geeft burgemeester Michiel van Veen nu schoorvoetend toe.

Uitvaartondernemer Van Hoof diende in november een zogenoemd principeverzoek in bij de gemeente Gemert-Bakel. Daarin vroeg hij of de gemeente mee zou willen werken aan de bouw van appartementen op de plek waar nu nog rouwcentrum Residence Waterhof staat, aan 't Hoogh Huys in Gemert. Sindsdien hoorde hij niets meer vanuit de gemeente, zo liet hij de plaatselijke politiek deze week weten tijdens een vergadering in het gemeentehuis. Van Hoof lag al eerder jarenlang met de gemeente in de clinch over de bouw van een nieuw uitvaartcentrum. 

  1. Pelsdierteller uit Gemert: Fiod-inval is ‘woest aangezet’
    PREMIUM

    Pelsdier­tel­ler uit Gemert: Fi­od-in­val is ‘woest aangezet’

    GEMERT - De inval door fiscale opsporingsdienst Fiod in zijn bedrijf is vorige week ‘heel woest aangezet’. Dat is de eerste reactie van eigenaar Pieter Schoone van de Inlevercentrale. Zijn onderneming die bontvellen telt, sorteert en controleert op kwaliteit en kleur is mogelijk betrokken bij grootschalige belastingontduiking door nertsenfokkers. Schoone zwakt het gebeurde af, zonder dieper in te gaan op de inhoud van de zaak ,,Het is niet zo schokkend als het nu lijkt.”