Volledig scherm
PREMIUM
Op sportpark Molenbroek werd zaterdagavond na terugkomst uit Staphorst een behoorlijk feestje gevierd. © Fotopersburo van de Meulenhof BV/Kees Martens

Gemert trots op Gemert: ‘Ik ben bij alle feesten geweest, dus bij deze ook’

GEMERT - Met vuurwerk, muziek en een gigantisch applaus werd de spelersbus van Gemert zaterdagavond onthaald op het eigen sportpark. Het eerste elftal had eerder die middag in Staphorst voor het eerst in de geschiedenis van de voetbalclub promotie afgedwongen naar de derde divisie. 

Rustig drinkt Joop van Wetten aan de bar in de kantine een pilsje. Zijn ogen twinkelen. Van trots. De trouwe Gemert-supporter is zelf niet naar Staphorst geweest. Aan een ongelukje hield hij gekneusde ribben over. De lange reis was voor hem teveel. ,,Maar ik heb de wedstrijd live op RTV Oost gekeken. Geweldig om te zien” En daarom is Van Wetten toch naar de kantine gekomen. Om de spelers te ontvangen en het promotiefeestje mee te vieren. Zoals veel Gemertenaren de moeite hebben genomen om naar sportpark Molenbroek te komen.

  1. Björn Kusters uit Someren schrijft derde boek over hoe hij leeft met syndroom van Down
    PREMIUM

    Björn Kusters uit Someren schrijft derde boek over hoe hij leeft met syndroom van Down

    SOMEREN - Op 11-jarige leeftijd schrijft Somerenaar Björn Kusters zijn eerste minibiografie over hoe het is om het syndroom van Down te hebben. Vijf jaar later volgt deel twee ‘Dit ben ik nu’ en inmiddels ligt deel drie over op eigen benen staan bij de drukker. De 20-jarige Somerenaar kan en wil niet zonder de hulp van zijn vaste stimulator en vertrouwenspersoon Jolanda Maas. Een ‘tweegesprek’.