Volledig scherm
© Thinkstock

Greep uit kassa fietsenzaak: verdachte na onderzoek opgepakt in Helmond

BEEK EN DONK/HELMOND - De politie heeft deze week in Helmond een man opgepakt die op woensdag 12 juni een greep uit de kassa deed bij Fietsvakman van den Berg in Beek en Donk. Dat meldt de politie.

Het ging om een zaak aan het Heuvelplein. De ondernemer probeerde de man op 12 juni nog tegen te houden maar toen de dader een mes liet zien, koos de ondernemer voor zijn veiligheid. De dader ging er vervolgens vandoor.

De politie meldt nu dat er een uitgebreid onderzoek is geweest. De verdachte werd dinsdag opgepakt mede dankzij camerabeelden en tips. De man die is opgepakt heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en wordt ook van andere zaken verdacht. Hij zit in de cel. 

Het is niet bekend wat de dader had buitgemaakt op 12 juni.

  1. Lieshoutse vindt herdenkingsplaatje op fietspad

    Lieshoutse vindt herden­kings­plaat­je op fietspad

    LIESHOUT - Een glimmend plaatje ligt midden op het fietspad langs het Wilhelminakanaal. Anita Slaats-Damen ziet het liggen terwijl ze van Lieshout richting Gerwen fietst. Ze stopt, raapt het op en ziet dan pas dat het om een plaatje gaat met waarschijnlijk veel emotionele waarde. Nel van de Ven-Van Berkel overleed recent op 95-jarige leeftijd, haar man Jan stierf vijf jaar geleden toen hij 90 was. Daarnaast staat er de tekst ‘Zoon Rob’ met daarnaast een afbeelding van twee rode rozen.