Volledig scherm
Resten hennepklwekerij Asten. © Bert Jansen

Groep mensen zoekt vermiste hond bij Asten, maar vindt de restanten van een hennepkwekerij

ASTEN - In de bossen bij Asten zijn de restanten van een hennepkwekerij gevonden. Het gaat om een grote tas vol groen afval en een plastic vat. Of daar wat inzit is onbekend. 

Een groep mensen was vrijdagavond in de bossen aan de Hutten op zoek naar een vermiste hond. Die zou daar mogelijk rondlopen. De personen kamden het bos uit. Of deze speurders de hond gevonden hebben, is niet duidelijk.

Wat zij wel vonden waren de restanten van een hennepkwekerij. Op de heenweg zou de groep nog niks op de betreffende plek hebben zien staan. Op de terugweg stond er een plastic vat en lag er een tas met groenafval.

De politie heeft de gemeente in kennis gesteld van de vondst.

  1. Rel over schrappen afvalkalender Someren
    PREMIUM

    Rel over schrappen afvalkalen­der Someren

    SOMEREN - ‘Schandalig’, ‘wat zijn we diep gezonken in de Somerense politiek’ en ‘de integriteitsgrens komt in beeld’. Jules Klessens (VVD) was woensdagavond na dik vier uur debatteren over allerlei onderwerpen ineens woest op wethouder Guido Schoolmeesters. Hij gebruikte daarbij grote woorden. Bron van ergernis was het afschaffen van de papieren afvalkalender, het invoeren van een alternatieve versie door de Gemeenschapslijst en een bericht daarover op Facebook.