Volledig scherm
© ANP XTRA

Heezenaar (29) voor tweede keer gepakt zonder rijbewijs, dit keer met kind als passagier

HELMOND – De politie nam vrijdag een auto van een 29-jarige bestuurder uit Heeze in beslag, omdat hij voor de tweede keer in korte tijd zonder rijbewijs reed. De automobilist was een bekende van de politie, omdat hij al eerder onder invloed had gereden.

De politie nam vorig jaar het rijbewijs van de bestuurder in beslag in verband met rijden onder invloed van drugs en alcohol, zo meldt de jeugdagent van Cranendonck op Instagram. De bestuurder was daarna toch weer gaan rijden, hiervoor kreeg hij vorige week een proces-verbaal.

De automobilist is vrijdag wéér aangehouden. Hij reed samen met een kind in zijn auto door Helmond. Hiervoor is een proces-verbaal gegeven. De auto wordt volgens de politie hoogstwaarschijnlijk vernietigd. 

  1. De Peelpioniers uit Someren zoekt tientallen jonge acteurs voor derde lokale film

    De Peelpio­niers uit Someren zoekt tientallen jonge acteurs voor derde lokale film

    SOMEREN -Enkele duizenden bezoekers kwamen al af op de eerste twee lokale films van De Peelpioniers uit Someren. Dat succes krijgt een vervolg met een derde film die gaat over het thema pesten. Een samenwerking met filmmaker Joop Kessels uit Heeze. ‘Wending’ is volgens Geert Bukkems van De Peelpioniers een aangrijpende film over pesten op de middelbare school en de impact die het heeft op kinderen en hun omgeving. Het verhaal is grotendeels gebaseerd op de ervaringen van kinderen die zelf mikpunt van spot waren.