Henk van de Mortel, eerder in een deel van de tuin van de voormalige villa van de familie van de Griendt, die in hartje Griendtsveen ligt en nu een andere eigenaar krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk van de Mortel, eerder in een deel van de tuin van de voormalige villa van de familie van de Griendt, die in hartje Griendtsveen ligt en nu een andere eigenaar krijgt. © DCI Media

Henk van de Mortel kan villa Van de Griendt binnenkort loslaten: koper voor kasteeltje in hart peeldorp

GRIENDTSVEEN - Twee jaar stond villa Sphagnum (of villa Veenmos) in Griendtsveen actief in de verkoop. Veel bekijks trok het voormalig onderkomen van de familie Van de Griendt niet. Maar huidige eigenaar Henk van de Mortel kan spoedig het bordje ‘Verkocht’ in de tuin zetten.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.