CDA-partijleider Wopke Hoekstra op bezoek in het Kasteel van Gemert. Links CDA-lijstrekker Stefan Janszen, rechts Kasteel-eigenaar Bas van de Laar.
Volledig scherm
PREMIUM
CDA-partijleider Wopke Hoekstra op bezoek in het Kasteel van Gemert. Links CDA-lijstrekker Stefan Janszen, rechts Kasteel-eigenaar Bas van de Laar. © Hans Vermeeren

Het CDA heerst, de VVD domineert in Gemert-Bakel

GEMERT - Met 11 zetels van de 23 heeft het CDA in Gemert-Bakel nog net niet de absolute meerderheid in de gemeenteraad. De VVD-fractie bestaat slechts uit een man.  Maar waar het CDA heerst is het de VVD die het politieke debat domineert. Wat voorspelt dat voor de stembusstrijd?

  1. Vraag & Aanbod: lezer Marie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Vraag & Aanbod: lezer Ma­rie-José zoekt nieuw baasje voor haar twee katten en popkoor kan mannen gebruiken

    Al jaren op zoek naar dat ene speciale kopje? Of wil u graag van uw oude stoeptegels af? Kan jullie nieuwe rockband muzikanten gebruiken? Of heeft u iets verloren of juist gevonden? In de rubriek Vraag&Aanbod van het ED helpen lezers elkaar!
    Cranendonck, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Nuenen, Eindhoven, Valkenswaard