Vlnr. Willem Geerts (Heeren van Ghemert), Belle van Kuppeveld en Rienk van den Eertwegh (Puur), Attia (Sam’s Grillroom) en Monique van Kessel met  zoon Tommy (De Keizer) op het Ridderplein.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr. Willem Geerts (Heeren van Ghemert), Belle van Kuppeveld en Rienk van den Eertwegh (Puur), Attia (Sam’s Grillroom) en Monique van Kessel met zoon Tommy (De Keizer) op het Ridderplein. © René Manders/DCI Media

Horeca-ondernemers Ridderplein Gemert slaan handen ineen: ‘Er komt toch heel wat bij kijken’

GEMERT - Net als in veel andere plaatsen kan ook de horeca in Gemert niet wachten om weer open te gaan. Op het Ridderplein hebben de ondernemers de handen ineengeslagen. 

Als je het Gemertse Ridderplein zo ziet, denk je: hoe moeilijk kan het zijn? Een enorme stenen vlakte, met aan één kant - naast onder meer het gemeentehuis en het VVV-kantoor - een aantal horecazaken. ,,Aan ruimte inderdaad geen gebrek", erkent ook Willem Geerts, exploitant van brasserie-bar Heeren van Ghemert. ,,Maar toch leek het ons beter om samen op te trekken, om straks zo goed mogelijk te kunnen werken. En dan blijkt dat er toch nog heel wat bij komt kijken.”