Archieffoto van Remco van Bogget met zijn moeder Miriam en vader Marcel. Zijn ouders kwamen iedere dag vanuit Someren bij hun zoon op bezoek in de SintMaartenskliniek in Ubbergen bij Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto van Remco van Bogget met zijn moeder Miriam en vader Marcel. Zijn ouders kwamen iedere dag vanuit Someren bij hun zoon op bezoek in de SintMaartenskliniek in Ubbergen bij Nijmegen. © Flip Franssen

Indrukwekkend verhaal moeder Miriam over drama met hoogwerker: ‘O, God gelukkig, onze Remco leeft’

SOMEREN - Voor de rechters in Zwolle nam de Somerense Miriam van Bogget woensdag en vrijdag op indrukwekkende wijze het woord, mede namens haar zoon Remco die het hoogwerkerongeluk in Zaltbommel vier jaar geleden miraculeus overleefde. Haar verhaal in grote lijnen.

  1. Grove fouten gemaakt bij drama met hoogwerker, waarbij Bart (53) en Jos (61) omkwamen: boete en werkstraf geëist
    PREMIUM

    Grove fouten gemaakt bij drama met hoogwerker, waarbij Bart (53) en Jos (61) omkwamen: boete en werkstraf geëist

    ZWOLLE/SOMEREN – Grove fouten zijn gemaakt bij het ongeval met een hoogwerker, op 3 mei 2016 in Zaltbommel, zo bleek woensdagochtend in de rechtbank in Zwolle. Somerenaren Bart Vink (53) en Jos Relou (61) kwamen hierbij om het leven, de destijds 24-jarige Remco van Bogget overleefde de val van vijftien meter hoogte miraculeus. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste woensdagmiddag 30.000 euro boete voor de werkgever Wijnen Bouw en 220 uur werkstraf voor hoogwerkerverhuurder Van Herwijnen.